2012年10月20日土曜日

Sierra Nevada Cheese Company / Vat-Cultured European style Butter salted

バターはこちらのオーガニックのヨーロピアンスタイルの物にしました。確か発酵タイプだったハズ??
European style butterは発酵バターと書いてあるサイトがあったのですが良く分かりません。発酵バターは英語で調べると、cultured butter、sour cream butter、fermented butter、Fermentation, butter と出て来ました。でもヨーロピアンスタイルで通じると書かれてもいました。詳しい人にぜひ聞いてみたいです。
追記:美味しいバターでした(^_^)

下記抜粋:
・Organic European Butter
Vat Cultured-Salted
Our Organic Butter is vat-cured with live active cultures in a time-activated process to develop a distinctive all-natural flavor. Its rich European-style butterfat content creates a creamy texture you’ll find irresistible.
American Humane Certified Cows’ milk & cream. Certified organic.
Available in 8 oz. European foil wrap, and 30 lb. bulk size.

・An Authentic Artisan Creamery
Handcrafted Foods
Community
Wholesome Ingredients
Dedication
We handcraft exquisite natural and organic dairy products, using only local, Northern California milk that is guaranteed by our farmers to be free of added hormones and antibiotics.
http://www.sierranevadacheese.com/
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