料理用に日本酒を。
これなら紙パックで使いやすそうなので(^_^)
アメリカ版は柄が違います。和風で可愛い♪♪
追記:使いやすいお酒でした!
下記抜粋:
Hakutsuru Japanese Excellent Sake
Hakutsuru Excellent Junmai Sake has been brewed with a 250-year-old traditional technique of HAKUTSURU as our main product that has been getting good reputation from our long-loving customers. It is characterized by its well-matured, full-bodied taste and mellow reverberation.
With food
Matches almost any dish. If served hot, has a good affinity with dishes with a salty taste or a soy sauce taste and dishes with body.Tempura (with salt or dipped in sauce), Sukiyaki, Tofu dishes, and Pot dishes (e.g., Shabu-shabu).
Temperature
Enjoy this Sake in a wide range from cold to warm/hot, and sweet/dry changes can be enjoyed depending on the temperature.
http://www.hakutsuru-sake.com/top.html
URL↑
きれいな味わい、磨きぬかれた逸品
飲むほどに親しみのわく飲みあきしないさらりと深い味わいの白鶴伝統の「うまし酒」です。
皆様の嗜好や料理に幅広く合わせやすい酒質です。もちろん冷やでも燗でもお楽しみいただけますが、秋から冬にかけての季節には燗して飲んでいただくことをお薦めします。
飲みあきしない旨口
このお酒は一般に市販されている酒の中では、やや濃醇で、甘辛中間の酒と言えるでしょう。(日本酒度が+1ですが、酸が多くないのであまり辛く感じないでしょう。)
原材料名:米(国産)、米こうじ(国産米)、醸造アルコール
アルコール分:15~16%
日本酒度:+1
酸度:1.4
アミノ酸度:1.1
http://www.hakutsuru.co.jp/
日本のURL↑
http://www.mitsuwa.com/
URL↑
これなら紙パックで使いやすそうなので(^_^)
アメリカ版は柄が違います。和風で可愛い♪♪
追記:使いやすいお酒でした!
下記抜粋:
Hakutsuru Japanese Excellent Sake
Hakutsuru Excellent Junmai Sake has been brewed with a 250-year-old traditional technique of HAKUTSURU as our main product that has been getting good reputation from our long-loving customers. It is characterized by its well-matured, full-bodied taste and mellow reverberation.
With food
Matches almost any dish. If served hot, has a good affinity with dishes with a salty taste or a soy sauce taste and dishes with body.Tempura (with salt or dipped in sauce), Sukiyaki, Tofu dishes, and Pot dishes (e.g., Shabu-shabu).
Temperature
Enjoy this Sake in a wide range from cold to warm/hot, and sweet/dry changes can be enjoyed depending on the temperature.
http://www.hakutsuru-sake.com/top.html
URL↑
きれいな味わい、磨きぬかれた逸品
飲むほどに親しみのわく飲みあきしないさらりと深い味わいの白鶴伝統の「うまし酒」です。
皆様の嗜好や料理に幅広く合わせやすい酒質です。もちろん冷やでも燗でもお楽しみいただけますが、秋から冬にかけての季節には燗して飲んでいただくことをお薦めします。
飲みあきしない旨口
このお酒は一般に市販されている酒の中では、やや濃醇で、甘辛中間の酒と言えるでしょう。(日本酒度が+1ですが、酸が多くないのであまり辛く感じないでしょう。)
原材料名:米(国産)、米こうじ(国産米)、醸造アルコール
アルコール分:15~16%
日本酒度:+1
酸度:1.4
アミノ酸度:1.1
http://www.hakutsuru.co.jp/
日本のURL↑
http://www.mitsuwa.com/
URL↑
0 件のコメント:
コメントを投稿