真っ白なチーズ。こちらは初めて見るタイプでした。
とってもクリーミーで美味しい!!
バターのようで柔らかいチーズで、ちょっと癖があるけど、とっても好みの味でした(^_^)
Our tangy, fluffy and buttery surface-ripened cheese.
Made with traditional rennet.
ペタルマ店とサンフランシスコのフェリービルディング店だけの限定チーズなのだとか。
下記抜粋:
Inverness
Inverness is a newcomer to Cowgirl Creamery's offerings. The small cylinder shaped cheese has a surface ripened rind with a tangy lactic curd and a dense, creamy mouth feel. This cheese is made with whole organic jersey cow milk from the Taverna Dairy and traditional rennet then aged for three weeks. Inverness won a Silver Medal at the 2009 North American Jersey Cheese Competition.
All Cowgirl Creamery-produced cheeses are Marin Organic Certified Agricultural Products.
3rd Place - Soft Ripened Cheeses - 2010 ACS competition
Farm / Company: Cowgirl Creamery
Cheesemaker: Maureen Cunnie
Proprietor: Sue Conley & Peggy Smith
Affineur:
City, State: Pt Reyes Station, CA
Region: West
Country: USA
Milk Type: Cow
Milk Treatment: Pasteurized
Rennet: Traditional
Rind: Bloomy
Texture: Soft
Aging: 2 weeks
Size(s): 2 ounces
http://www.cowgirlcreamery.com/
URL↑
アルチザンチーズの大御所、「カウガールクレーマリー」のショップやオフィスもペタルマにあります。
ここのチーズはアメリカとカナダのチーズコンペで 60回以上受賞歴があるのです。
名物は「RED HAWK/レッドホーク」というウォッシュリンドチーズ。女性二人で始めたチーズ屋さんなんです。
原料はもちろんオーガニックで、地元の原料を使うことにこだわってます。使用してるミルクのほとんどはストラウス社のもので、このストラウスという牛乳のブランドは、アメリカで一番最初にオーガニック認証をうけたクリーマリーとして知られている名店。
http://www.youarebeautiful.jp/2013/02/cowgirl/
より詳しくは上記URLにて↑
とってもクリーミーで美味しい!!
バターのようで柔らかいチーズで、ちょっと癖があるけど、とっても好みの味でした(^_^)
Our tangy, fluffy and buttery surface-ripened cheese.
Made with traditional rennet.
ペタルマ店とサンフランシスコのフェリービルディング店だけの限定チーズなのだとか。
下記抜粋:
Inverness
Inverness is a newcomer to Cowgirl Creamery's offerings. The small cylinder shaped cheese has a surface ripened rind with a tangy lactic curd and a dense, creamy mouth feel. This cheese is made with whole organic jersey cow milk from the Taverna Dairy and traditional rennet then aged for three weeks. Inverness won a Silver Medal at the 2009 North American Jersey Cheese Competition.
All Cowgirl Creamery-produced cheeses are Marin Organic Certified Agricultural Products.
3rd Place - Soft Ripened Cheeses - 2010 ACS competition
Farm / Company: Cowgirl Creamery
Cheesemaker: Maureen Cunnie
Proprietor: Sue Conley & Peggy Smith
Affineur:
City, State: Pt Reyes Station, CA
Region: West
Country: USA
Milk Type: Cow
Milk Treatment: Pasteurized
Rennet: Traditional
Rind: Bloomy
Texture: Soft
Aging: 2 weeks
Size(s): 2 ounces
http://www.cowgirlcreamery.com/
URL↑
アルチザンチーズの大御所、「カウガールクレーマリー」のショップやオフィスもペタルマにあります。
ここのチーズはアメリカとカナダのチーズコンペで 60回以上受賞歴があるのです。
名物は「RED HAWK/レッドホーク」というウォッシュリンドチーズ。女性二人で始めたチーズ屋さんなんです。
原料はもちろんオーガニックで、地元の原料を使うことにこだわってます。使用してるミルクのほとんどはストラウス社のもので、このストラウスという牛乳のブランドは、アメリカで一番最初にオーガニック認証をうけたクリーマリーとして知られている名店。
http://www.youarebeautiful.jp/2013/02/cowgirl/
より詳しくは上記URLにて↑
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